Lomaosakkeet

Kiilopään lomaosake

Yhdistys omistaa Janakkalan Ladun, Jyväskylän Ladun, Myllykosken Ladun ja Saarijärven Ladun kanssa Kiinteistö Oy Kiilopään Tunturimajat -yhtiön lomaosakehuoneiston (os. Luppolatu 2 B 5, 99830 Saariselkä).

Kiilopään Tunturimajat sijaitsee Inarin kunnassa 400 m luontoliikuntakeskus Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta. Huoneistossa on alakerrassa takkatupa, keittiö, pesuhuone-WC ja sauna (36 m2) sekä parvi/huone (26 m2). Vuodepaikkoja on neljälle ja lisäksi parvella on useita patjoja lattiamajoitusta varten.

Lisätietoa

Rukan lomaosake

Yhdistys omistaa osuuden (1/12) Kuusamon kunnassa sijaitsevasta Kiinteistö Oy Lomakolmoset 3 Oy:n Rukapahta-nimisestä lomaosakehuoneistosta (osoite Voimapolku 3, 93825 Kuusamo). Rukan palvelut sijaitsevat osakkeen läheisyydessä.

Huoneistossa on takkatupa, pesuhuone ja sauna, erillinen wc sekä parvi.

Lisätietoa

Äkäslompolon lomaosake

Yhdistys omistaa Janakkalan Ladun ja Jyväskylän Ladun kanssa Kiinteistö Oy Ylläskuningas -yhtiön lomaosakehuoneiston (osoite Nilirinne 4 A 3, 95970 Äkäslompolo). Ylläskuningas sijaitsee Kolarin kunnassa Äkäslompolon Nilivaarassa. Äkäslompolon kaikki palvelut ovat 1-2 km:n etäisyydellä. Ylläksen rinteisiin on matkaa n. 4 km.

Huoneistossa on takkatupa, pesuhuone-WC ja sauna (33 m2) sekä parvi (12 m2). Tuvassa on kolme vuodepaikkaa (sänky ja vuodesohva kahdelle) sekä parvella kolme patjaa.

Lisätietoa

Lomaosakkeiden yleiset käyttöperiaatteet

Lomaosakkeiden käytössä noudatetaan itsepalvelun periaatetta. Osakkeet ovat täysin varusteltuja. Käyttäjän huolehdittavaksi jäävät liinavaatteet ja kulutustavarat. Pois lähtiessa jokainen huolehtii siivouksesta, valojen sammuttamisesta ja ovien lukitsemisesta.

Huoneistot ovat käytettävissä lauantaista klo 12.00 lauantaihin klo 12.00.

Rukan lomaosake on käytettävissä perjantaista klo 16.00 perjantaihin klo 16.00. Jos ottaa Rukalle siivoojan on huoneisto luovutettava viimeistään klo 12.00.

Huoneistot ovat savuttomia eikä niihin saa viedä lemmikkieläimiä. Polttopuut ja wc paperin jokainen hoitaa itse.

Hinnat

Viikkohinnat vaihtelevat 200 € – 450 €.
Varausmaksu 100 € maksetaan varauksen yhteydessä. Mikäli varaus peruutetaan, palautetaan maksu lääkärintodistusta vastaan. Yhdistykseen kuulumattomilta jäseniltä peritään 20 % korkeampi hinta.

Mikäli avain katoaa, veloitetaan uuden avaimen hinta 50 €/avain.

Varaustilanne voi  muuttua, joten viikkotilannetta kannattaa tiedustella.

Tiedustelut, varaukset ja palautteet

Tiedusteluihin, varauksiin ja palautteisiin lomaosakkeiden kunnosta vastaa Pirjo Haapanen,  puh. 0400 434 534 tai rinkka.lomaosake@gmail.com.