Vaeltajat-ryhmä

Raision Rinkan patikointiin ja vaellukseen suuntautunut Vaeltajat-ryhmä perustettiin 21.8.2018.

kuva_vaeltajaluonnnossa

Ryhmän toiminnan pelisäännöt

Toiminta

Vaeltajat tekevät iltaretkiä lähialueiden retkeilyalueille tai -kohteisiin. Lisäksi tehdään koko päivän tai pidemmän kestoisia retkiä kauemmas. Vaeltajille järjestetään myös tietoiskuja mm. varusteista ja eräruokailusta.

Toiminta on tarkoitettu aikuisille. Lapset ovat tervetulleita, jos vanhemmat katsovat lapsen pärjäävän menossa mukana. Koiria ei oteta retkille mukaan.

Toiminnasta kiinnostuneet pääsevät mukaan ilmoittautumalla tekstiviestillä Mirkka Karikoskelle numeroon 040 755 4615. Toimintaan osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, mutta on toivottavaa.

Retkille kulkeminen

Retkikohteeseen kuljetaan omilla kulkuvälineillä. Kimppakyydeissä kyytiläiset antavat kuskille bensarahaa. Summan suuruus sovitaan kuljettajan ja kyydittävien kesken.

Vakuutukset

Etukäteen informoiduilla pidemmillä retkillä on voimassa yhdistyksen vakuutus. Pidemmän retken turvallisuussuunnitelman retkikohtaisesta laadinnasta vastaa retken järjestäjä. Retken järjestäjä toimii myös retken vetäjänä. Lähiretkillä osallistuja huolehtii vakuutuksestaan itse.

Tavoitteet

Tavoitteina on tehdä yksi lähiretki kerran viikossa ja päiväretki kerran kuukaudessa. Tiedossa olevat retket informoidaan Raision Rinkka ry:n Facebook-sivulla, mistä ne ovat näkyvissä myös verkkosivuilla raisionrinkka.fi sekä ryhmälle perustetussa WhatsApp-ryhmässä. Tavoitteena on ns. matalan kynnyksen patikointiretket, jopa nopealla aikataululla Whatsapp-ryhmässä sovittuna.