Polulta polulle 2015 retket alkavat Helatorstaina 14.5.2015

Viime vuonna patikoidut polkuretket jatkuvat myös tänä vuonna. Kolmen polkuretken kiertäneiden kesken arvotaan Partiovarusteen 100 euron lahjakortti ja kahden polkuretken kiertäneiden kesken Citymarket Länsikeskuksen 50 euron lahjakortti. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan myös tavarapalkintoja.

Helatorstaina 14.5. patikoidaan Savojärven kierros, jonka järjestävänä tahona toimii Kuhankuonon Latu ja Polku ry.

Savojärven kierros on noin 6 km. Kierrosta voi laajentaa kulkemalla Pukkipalon reitin poikkeamalla Lakjärvellä. Pukkipalon reitin pituus noin 9 km.

Patikalle voi lähteä joko Kurjenpesän luontotuvalta tai Savojärven Rantapihalta klo 9-12 välisenä aikana. Ilmoittautumassa pitää käydä ennen lähtöä. Osallistumismaksu 5 €/hlö, sisältää mehun ja kunniakirjan. Retken jälkeen saa leiman polkupassiin. Passi pitää säilyttää seuraaville polkukierroksille.

Varustaudu sään mukaisesti ja pakkaa mukaan juotavaa, syötävää, istuinalusta, kamera ja kiikarit. Reppu selkään ja sitten vain aistimaan keväistä luontoa!

Lisätietoa ja karttalinkki:

Kuhankuonon retkeilyreitistön verkkosivut

Polkumainos2015