Kevätkokouksessa tehtiin päätöksiä ja muistettiin pitkäaikaisia toimijoita

Yhdistyksen kevätkokouksessa 9.3.2016 nuijittiin päätöksiä puheenjohtajaksi valitun Pertti Sirolan johdolla. Kokoukseen osallistui kolmisenkymmentä jäsentä. Toimintakertomus, tuloslaskelma ja tase vahvistettiin vuodelta 2015.

Jyrki Aaltonen kutsuttiin yhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi numerolla 2. Hänen lisäkseen muistettiin Pertti Sirolaa, Juha Orvastoa ja Anita Peltosta pitkäaikaisesta ja aktiivisesta toiminnasta Raision Rinkan riveissä.

 

kuva_kevatkokous_kukitetut
Kukitetut vasemmalla Jyrki Aaltonen (Kunniapuheenjohtaja nro 2), Pertti Sirola, Anita Peltonen ja Juha Orvasto (kuva Kaija Virtanen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konservaattori Ari Karhilahti piti ennen kokouksen alkua mielenkiintoisen esitelmän teemalla ”Luontokohteita ja limasieniä”. Esityksen mukana kuljettiin pitkin Pomponrahkan pitkospuita, Isosuon maisemissa siirtyen Katariinan laaksoon, Vaarniemen kallioille ja Savojärvelle. Kurkkaamassa käytiin myös Turussa sijaitsevaa Luolavuoren luolaa – onneksi vain virtuaalisesti, koska luolassa kuultiin limasienen lisäksi viihtyvän vertaimeviä hyttysiä. Kohteissa tavattiin luonnon monimuotoista elämää kukista ja limasienen mustekalamaisista lonkeroista, oravan kirppuihin ja rantakäärmeen nahan vaihtoon.

 

Konservaattori Ari Karhilahti (kuva Kaija Virtanen)
Konservaattori Ari Karhilahti (kuva Kaija Virtanen)