Syyskokouksen 2016 päätöksiä

Yhdistyksen syyskokouksessa 2.11.2016 käsiteltiin sääntöjen mukaisia asioita. Kokoukseen osallistui 18 jäsentä ja puheenjohtajan nuijaa heilutti yhdistyksen kunniapuheenjohtaja nro 2 Jyrki Aaltonen. Kunniajäsenistä kokouksessa läsnä olivat Ritva Rekola ja Pertti Sirola. Kunniapuheenjohtaja nro 1 Erkki Saarnio oli estynyt.

Ensi vuoden toiminta – maksuihin pientä korotusta

 

Kokouksessa hyväksyttiin johtokunnan esittämä toimintasuunnitelma ja talousarvio tulevalle toimintakaudelle. Toimintasuunnitelman sisältö ja tapahtumat ovat luettavissa sivuston  Yhdistys-kohdasta.

Jäsenmaksuihin hyväksyttiin johtokunnan ehdottama euron korotus henkilö- ja perhejäsenmaksuihin. Jäsenmaksu henkilöjäseneltä on ensi vuonna 21 € ja perhejäseniltä (samassa taloudessa asuvilta) 30 €.

Henkilövalintoja – johtokunnan kokoonpano

Mirkka Karikoski valittiin johtokunnan puheenjohtajaksi. Johtokuntaan erovuoroisista varsinaisista jäsenistä Pirjo Haapanen ja Timo Virta valittiin uudelleen. Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi valittiin Satu Eklund ja Marjo Salonen. Varajäseniksi valittiin Katri Purtsi ja Hannu Salonen.

Varsinaisiksi toiminnantarkastajiksi valittiin Helena Peltonen ja Seppo Naukkarinen. Heidän henkilökohtaisina varamiehinään jatkavat Aila Ranta ja Merja Leppänen.

Kunniajäsenyys

Juha Orvasto kutsuttiin Raision Rinkan kunniajäseneksi nro 3.

Kokous päättyi iltasatuun

Metsämörriohjaaja Reija Koivu esitti kokousväelle iltasadun. Satu eteni sormilla kosketellen kaverin selkää.  Sen jälkeen riennettiinkin hymy huulilla koteihin nukkumaan.

metsamorri150x188