Juhlavuonna tarjoamme ainakin 40 tapahtumaa

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Tänä vuonna juhlimme yhdistyksen 40. toimintavuotta. Tarjoamme monenlaista mielenkiintoista tapahtumaa. Mitä jos lähtisit hiljentymään täydenkuun luontoretriittiin, bongaamaan pöllöjä, ajelemaan resiinalla tai oppimaan geokätköilyä?  Kaikenlaista on tarjolla ja toivottavasti tapahtumistamme löytää omansa niin vanha konkarijäsen kuin uusikin jäsen. Uusia jäseniä tarvitaan varmistamaan yhdistyksen toiminta. Myös uusia vapaaehtoisia toimijoita tarvitaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumia!

Yhdistyksemme vuosijäsenmaksun hinnalla 22 euroa/jäsen pääsee takuuvarmasti mukaan kaikkeen toimintaan ja pääsee nauttimaan myös muista Suomen Ladun eduista. Jäsenenä saat esimerkiksi laadukkaan Latu & Polku -lehden painettuna ja kotiisi kannettuna. Jäsenenä vuokraat myös yhdistyksemme Kiilopään, Äkäslompolon ja Rukan osakkeita edullisemmin. Liittyminen on helppoa verkkosivuiltamme kohdasta Liity jäseneksi. Tarkista myös muut yhdistyksen jäsenmaksut.

Mikäli koet tahtotilaa järjestää ja ohjata tapahtumia, niin ota rohkeasti yhteys minuun tai muuhun yhdistyksemme avainhenkilöön. Yhdistyksen avainhenkilöt löydät jäsentiedotteesta ja verkkosivuilta kohdasta Yhdistys – Avainhenkilöt. Kannattaa huomioida, että Suomen Latu järjestää myös koulutusta ohjaajille. Yhdistys kannustaa ja tukee ohjaajakoulutuksiin hakeutumista!

Yhdistyksen kevään toiminta on koottu jäsentiedotteeseen ja tapahtumakalenteriin. Merkitse jo nyt mielenkiintoiset tapahtumat kalenteriisi!

Vietetään yhdessä reipas juhlavuosi, joka huipentuu vuoden lopulla juhliin!

Toivottaa Mirkka
(puheenjohtaja)

kuva_mirkka_karikoski
(Kuva Timo Virta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PS.  Postitse lähetettyyn jäsentiedotteeseen on päässyt Kiilopään ja Äkäslompolon vuokrattaviin viikkoihin painovirhepaholainen. Vuokrattavat viikot, hinnat ja varaustilanne kannattaa aina tarkistaa varauskalenterista. Varaukset ja lisätiedot voi kysellä Virran Timolta timo.virta(at)dnainternet.net tai 040 654 6128.
Verkkosivujemme Arkistosta löydät lähipäivinä oikeiden viikkojen osalta korjatun jäsentiedotteen.