Lounais-Suomen latualueen viestipyöräily polkaistiin eilen liikkeelle

Lounais-Suomen latualueen yhteinen pyöräilytapahtuma LoLa ympäri -polkupyöräviesti polkaistiin liikkeelle Salon torilta 2.5.2019. Tavoitteena on pyöräillä latualueen kaikilla paikkakunnilla. Pyöräviesti palaa Saloon 14.6.2019, Suomi Meloo -tapahtuman aikana.

Yhteisellä pyöräilytapahtumalla halutaan saada Suomen Ladun aluetoimintaa ja latuyhdistysten toimintaa tunnetuksi. Lisäksi tapahtumalla halutaan edistää pyöräilyolosuhteita ja pyöräilyä kaikille sopivana kuntoilumuotona. Uusia jäseniäkin olisi latuyhdistyksiin mukava saada lisää.

Käytännössä pyöräilytapahtuma on organisoitu useiksi paikkakuntakohtaisiksi pyöräilytapahtumiksi/etapeiksi. Viestikapulana kuljetetaan LoLa-nallea, joka luovutetaan polkevan latuyhdistyksen valitsemalla paikalla seuraavalle latuyhdistykselle.

 

kuva_nalle
LoLa-nalle lähdössä Salosta ensimmäiselle etapille 2.5.2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumalla on omat sivut Facebookissa: LoLa ympäri -polkupyöräviesti.

Tule mukaan pyöräilemään ja osallistu vaikka usealle etapille – hyvä tilaisuus saada tietoon uusia pyöräilyreittejä eri paikkakunnilla!