Yhdistyksen 40-vuotisjuhlissa tavattiin tuttuja ja herkuteltiin

Raision Rinkan 40-vuotista taivalta juhlittiin lauantaina 19.10.2019 Raisiossa. Puitteet juhliin tarjosi juhlatila Hintsan Vintti, jonka päätyikkunasta saatiin ihailla varsinais-suomalaista maalaismaisemaa. Aamupäivän sade kaikkosi sopivasti juhlien alkuun mennessä ja aurinkokin näytti kasvonsa juhlaväelle.

Suomen Ladun tervehdyksen juhliin toi yhdistyspalvelun vastaava Johanna Yli-Opas niin onnittelulaulun kuin puheenkin muodossa. Raision kaupungin tervehdys kuultiin vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Risto Rihkolta. Juhlapuheessa yhdistyksen sihteeri Kaija Virtanen nosti menneeltä 10 vuodelta tapahtumia ja henkilöitä, muistuttaen myös 30 ensimmäiseltä vuodelta laaditusta historiikista. Juhla eteni vapaamuotoisen seurustelun ja illallisherkkujen nautiskelun lomassa. Turkulainen Trio Kaiho viihdytti akustisella soitollaan ja antoi tahdit myös tanssiväelle.

kuva_mirkka_karikoski_kaija_virtanen
Puheenjohtaja Mirkka Karikoski ja sihteeri Kaija Virtanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva_johanna_yliopas_mirkka_karikoski
Johanna Yli-Opas Suomen Ladusta toi järjestön terveiset.

 

 

 

 

 

 

 

 

kuva_risto_rihko
Raision kaupungin vapaa-aikalautakunnan pj Risto Rihkon tervehdys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhlan suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi nimetty juhlatoimikunta Tarja Aittala, Mirkka Karikoski, Pentti Mirtti, Timo Virta ja Kaija Virtanen. Heidän lisäkseen lähes koko johtokunta osallistui talkootyönä juhlan läpivientiin. Lisäksi apuna oli joukko muutakin väkeä. Juhlatoimikunnan tavoite rennosta ja lämminhenkisestä juhlasta varmasti toteutui. Yhdistyksen matka voi jatkua tästä hyvin mielin seuraaville vuosikymmenille.

Juhlakuvia lisää Googlen kuvapalvelussa.