Yhdistys peruuttaa kaikki yleisötapahtumat ja liikuntavuorot 31.5.2020 saakka

Raision Rinkka ry siirtää, peruu tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa,
koulutuksensa ja kokouksensa 31.5.2020 asti.  Päätöksen lähtökohtana on Suomen hallituksen suositus harrastustoimintaan liittyvien kokoontumisten välttämisestä, jotta koronaviruksen nopea leviäminen saadaan ehkäistyksi.

Raision Rinkka ry seuraa ja noudattaa kaikessa toiminnassaan Terveyden jahyvinvoinnin laitoksen (THL) ja valtioneuvoston linjauksia liittyen koronaviruksen aiheuttamaan epidemiaan. Tiedotamme heti, jos valtionhallinnon linjauksissa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat myös yhdistyksemme toimintaan.

Raision Rinkka ry on ulkoilujärjestö Suomen Ladun jäsenyhdistys. Myös Suomen Latu on päättänyt siirtää, perua tai muuttaa etätapahtumiksi kaikki yleisötapahtumansa, koulutuksensa ja kokouksensa 31.5.2020 asti.

Kannustamme kaikkia jäseniämme silti nauttimaan ulkoilusta ja luonnosta – omatoimisesti.

Lisätietoa

Armi Laamanen
Johtokunnan puheenjohtaja
armi.laamanen(at)gmail.com