Mobiilikuvausretken satoa

Raision Rinkan historian toinen mobiilikuvausretki järjestettiin 15.9.2020. Retki suuntautui Raision Hahdenniemestä Timalipolulle. Mobiilikuvausretken ideana oli yhdessä ulkoilun lisäksi harjoittaa kuvaussilmää ja taltioida näkymiä eri kuvakulmista. Mobiilikuvaus tällä retkellä tarkoitti älypuhelimella kuvaamista. Retken aikana osallistujat saivat myös kuvausvinkkejä.

Osallistujia kannustettiin toimittamaan retken jälkeen enintään kolme kuvaa, joista muodostui alla oleva kuvatarina. Videomuotoisessa kuvatarinassa kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä ja kuvaajan nimi on mainittu kuvan ohessa. Kuvat on lisätty tarinaan sellaisina kuin ne on toimitettu. Kuvatarina toimii myös digitaalisena kuvanäyttelynä, jota katsoessaan voi havainnoida ja oppia myös toisten ottamista kuvista.

Retken ja videon toteutti Tarja Aittala.