Lounais-Suomen latualue järjestää retken Repoveden kansallispuistoon – tule mukaan!

(Kuva Repoveden verkkosivut repovesi.fi)

 

 

 

 

 

 

 

 

Lounais-Suomen latualue järjestää kaikille alueensa jäsenille yhteisen retken Repoveden kansallispuistoon to 17.6. – su 20.6.2021. Retkellä majoitutaan Valkjärven varausleirialueella omissa majoitteissa. Majoitteen lisäksi mukaan on otettava eväät sekä tarvitsemansa muut tarvikkeet.

Retken hinta on 50 euroa/henkilö ja lapsilta (alle 12-vuotiaat) 30 euroa/henkilö. Hintaan sisältyy bussikuljetus Raisiosta Repovedelle ja takaisin, Valkjärven varausleirialueen käyttö, opastetut päiväretket, telttasauna ja kaksi lätynpaistoiltaa.

Ilmoittautuminen 10.5.2021 mennessä.

Tarkemmat tiedot retkiesitteestä (pdf 617 kt)..

Lisätietoa Valkjärven  varausleirialueesta ja Repoveden kansallispuistosta.

Lisätietoa

Ilpo Vuori (retkiohjaaja)
ilpo.vuori(at)gmail.com

Marjo Tahvanainen (alueyhdyshenkilö)
tahvanainenmarjo(at)gmail.com