Kullaanpolku patikoidaan Raisiossa 26.9.2021

Kullaanpolun (13 km) reitille lähdetään su 26.9.2021 ilmoittautumalla Kerttulan liikuntahallilla sekä lähtiessä klo 8.30 – 10.00 välisenä aikana että takaisin saapuessa.

Kullaanpolun reitti kulkee Kerttulan liikuntahallilta vt 8:n itäpuoliselle alueelle, Kullaanvuorelle nousten, jatkaen luonnonsuojelualueen kautta näkötornille ja kääntyen Ruskon Lähteenmäkeen Raisionjoen itärannalle.

Reitti on merkitty ja sen varrella on maksuton mehuhuolto reilut 100 m näkötornista itään, metsätien päässä. Huoltopisteessä on mahdollisuus myös makkaranpaistoon. Myyntiä huoltopisteellä ei ole, joten omat eväät ja grillattavat mukaan. Sään mukainen pukeutuminen.

Osallistujien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti ja muita palkintoja.
Ei osallistumismaksua.

Lisätietoa

Kullaanpolun kartta Raision kaupungin verkkosivuilla.