Puheenjohtajan tervehdys – toiminnasta rajoitusten aikana

kuva_armi_laamanen

Liikunnallista vuotta 2022!

Raision Rinkka on aloittanut vuotensa suosittelemalla koronaohjeistusten mukaisesti yksilöllistä liikuntaa. Toivomme, että mahdollisimman pian pääsemme liikkumaan myös yhdessä. Henkisen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että pääsemme tapaamaan toisiamme, liikkumaan ja samalla vaihtamaan kuulumisia.

Raisiossa me olemme siitä hyvässä asemassa, että meillä on tilaa liikkua ulkona ja näin ollen pitää turvavälit riittävinä. Me Raision Rinkassa toimimme terveysturvallisesti. Päätös osallistumisesta ja vastuu turvallisesta toiminnasta on jokaisella henkilöllä viime kädessä itsellään. Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta ja hoidetaan hyvinvointiamme liikkumalla.

 

Liikunnallisin terveisin,
Armi Laamanen
(puheenjohtaja)