Seikkailevat perheet -toiminta alkaa Raisiossa

Seikkailevat Perheet (kuva Suomen Latu).
Seikkailevat perheet on Suomen Ladun kehittämä perheliikunnan toimintamalli. Toimintamallin mukaan perheet ulkoilevat ja liikkuvat yhdessä omassa lähiympäristössään. Tärkeintä toiminnassa on aikuisten ja lasten yhteinen, hauska ja kiireetön liikunta ja ulkoilu.
Toimintaa koordinoivat Suomen Ladun jäsenyhdistykset ja se on kaikille avointa. Raision Rinkka on mukana koordinoimassa toimintaa omalla alueellaan. Aloitamme Raision Seikkailevat Perheet kevään aikana.

Seikkaileviin perheisiin tarvitaan

  • Seikkailupäällikkö
    Kuka tahansa innokas ja innostava aikuinen, joka haluaa ulkoilla oman lapsensa kanssa ja ohjata samalla myös muita. Jos olet kiinnostunut toimimaan Seikkailupäällikkönä, niin ota yhteyttä Seikkailukummi Ninaan (puh. alla).
  • Seikkailevat perheet -heimo
    Heimo on Seikkailupäällikön johtama ryhmä aikuisia ja lapsia, jotka haluavat yhdessä muiden kanssa löytää uusia tapoja ulkoilla. Heimon aikuiset voivat olla lasten vanhempia, isovanhempia tai vaikka kummeja. Jokainen heimo on omanlaisensa.

Suomen Ladun Seikkailevat perheet -toiminta on palkittu Alli Paasikiven säätiön Perheteko-tunnustuspalkinnolla.

Lisätietoa

Seikkailukummi Nina Stenlund
Puh. 040 533 7807

Seikkailevat perheet -toiminnasta lisää Suomen Ladun verkkosivuilla.