Huhtikuussa tehdään hyvää luonnolle!

Henkilö seisoo nurmikolla ja laittaa muovipullon jätesäkkiin.

Kaiken tämän jäätikköisen talven jälkeen tulee vihdoin kevät. Jäät ovat vihdoin lähteneet pyörä- ja kävelyteiltä. Kevät paljastaa myös roskat lumen alta. Huhtikuussa tehdään hyvää luonnolle ja omalle kunnolle!

Maanantaina 11.4. tehdään tunnin roskakävely Raision keskustan ympäristössä. Liikkeelle lähdemme Raision kirjastolta, Eeronkuja 2, klo 18. Liikumme pareittain tai pienissä ryhmissä, ja samalla keräämme roskat pois luonnosta. Vauhti on itse määriteltävissä, joten ei tarvitse hikoilla ja huhkia, mutta toki niinkin voi tehdä, jos haluaa reippaamman lenkin. Samalla selkä ja polvetkin notkistuu, kun mennään vähän kyykkyynkin välillä. Jos et halua suuremmin koukistella selkääsi ja polviasi, niin ei hätää, roskapihtejä on tarjolla halukkaille, samoin suojahanskoja ja roskapusseja.
Kiitos kun autat luontoa!

PS. Katso tapahtumakalenterista muut mukavat huhtikuun tapahtumat. Tulossa esim. linturetki, frisbeegolf tutuksi -tapahtuma ja Kerttulan ulkokuntosaliin tutustuminen. Suositut torstain polkujuoksut alkavat 21.4. Uudet polkujuoksijat ovat tervetulleita mukaan!