Raision Rinkka on aloittanut sähköiset uutiskirjeet

Joko sait Rinkalta sähköpostia? Olemme lähettäneet ensimmäisen uutiskirjeemme ennen Vappua. Jatkossa kirjeitä tulee noin kerran kuukaudessa. Kirjeessä kerromme Rinkan tulevan kuun ohjelmasta: tapahtumista, kursseista ja retkistä.

Tarkista, onko sinulla voimassa oleva sähköpostiosoite Suomen Ladun jäsenrekisterissä. Saamme postituslistamme osoitteet Suomen Ladulta. Sähköpostiosoitteen voit lisätä jäsenrekisteriin kätevästi Suomen Ladun jäsenpalvelujen kautta.

Paperinen tiedote ilmestyy edelleen kaksi kertaa vuodessa ja sen voi käydä noutamassa Raision kirjaston NuoLi-palvelupisteestä tai lukusalista kirjaston aukioloaikoina.

Ajankohtaista tietoa löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa #raisionrinkka.