Tule mukaan jäseniltaan Pähkinämäen majalle 6.6.2022

Vietämme Raision Rinkan jäseniltaa Pähkinämäen majalla maanantaina 6.6.2022 klo 17.30 alkaen. Sinne tulee mukava iltalenkki, jos jättää auton Kallastenmutkan parkkipaikalle, Ylönpuolentielle. Matkaa parkkipaikalta polkua pitkin majalle on noin 1,5 km. Jos haluat tulla autolla tai pyörällä tietä pitkin, niin tie kulkee Kustavintien ja Somersojantien kautta Santalantielle. Osoite on Santalantie 121, Raisio.

Majalla kisaillaan ja leikitään, joten koko perhe mukaan meininkiin! Voittajat palkitaan kivoilla palkinnoilla. Tarjoiluakin on, sään salliessa paistetaan makkarat, ja jos ei salli, keksitään muuta tarjoilua tilalle. Kahviakin saa ja mehua.

Kyselemme myös uusia ideoita ja toiveita Rinkan toiminnan suhteen, ruusuja ja risuja saa antaa. Tule mukaan mukavaan seuraan!
Tarjoilun vuoksi ilmoittaudu rinkka@raisionrinkka.fi.