Jäsentiedote ilmestyy elokuun alussa – tuloste noudettavissa kirjastosta

Jäsentiedote ilmestyy elokuun alussa. Jäsentiedotetta on saatavana paperisena tulosteena joitakin kappaleita Raision kirjaston lukusalista. Mikäli haluat tiedotteen paperisena, muista käydä kävelyllä noutamassa kirjastosta Raision Rinkan jäsentiedote.

Muistutamme myös, että julkaisemme sähköisen uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. Uutiskirjeessä kerromme Rinkan tulevan kuukauden ohjelmasta: tapahtumista, kursseista ja retkistä. Postitusosoitteet saamme Suomen Ladulta. Olethan jo ilmoittanut sähköpostiosoitteesi Suomen Ladun rekisteriin?

Oman sähköpostisoitteesi voit käydä lisäämässä jäsenrekisteriin kätevästi itse Suomen Ladun sähköisellä palvelukortilla tästä linkistä.

Ajankohtaista tietoa löytyy myös Facebookista ja Instagramista.
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa #raisionrinkka.