Raision Rinkka sai tukea Luontoluotsi-toimintaan

Raision Rinkka ry anoi Raision kaupungilta 2000 euron avustusta Luontoluotsi-toiminnan aloittamiseen. Raision kaupunginhallitus päätti myöntää anotun tuen. Luontoluotsi on vapaaehtoinen henkilö, joka lähtee liikkumaan luontoon asiakkaan ehdoilla. Luontoluotsina toimiva henkilö ei välttämättä ole luontoasiantuntija, vaan tavallinen kaupunkilainen. Luontoluotsin voi tilata kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö itselleen tai pienelle ryhmälle. Perusteeksi riittää, että ei tunne paikkoja, pelkää eksyvänsä luontoon, tai ettei tule lähdettyä yksin liikkeelle.

Raision kaupungin rahallisesti tukeva toiminta on osa kaupungin Koronasta ulos – strategia  ylös -nimistä avustushakua.
Aiheesta lisää Raision kaupungin verkkouutisesta.

Lisätietoa

Armi Laamanen
armi.laamanen(at)gmail.com