Vapaaehtoistyöstä kiitos Kaija Virtaselle nimikkoruusulla

Istutettu lajike Haaga.

Raision Rinkka kiitti pitkäaikaista sihteeriään Kaija Virtasta istuttamalla hänelle nimikkoruusun Raision Alppiruusupuistoon 22.9.2022.  Lajiksi Kaija valitsi keskikorkean alppiruusu Haagan, joka kukkii vaaleanlilaan taittavin vaaleanpunaisin kukin. Alppiruusupuiston tapaan ruusun oheen tulee kyltti, jossa on mainittu istutuspäivä, lajike ja lahjan saaja.

Istutuspuuhiin osallistuivat Mirja Alho, Armi Laamanen, Ilse Leppäranta, Pentti Mirtti, Marjo ja Hannu Salonen. Kaija Virtanen ei valitettavasti päässyt istutuspäivänä paikalle.

Raision Alppiruusupuisto on vuonna 1999 perustettu, 4,5 hehtaarin kokoinen puistoalue aivan kaupungin ytimessä. Puisto on parhaimmillaan alppiruusujen kukinnan aikaan. Kukinto ajoittuu alkukesään toukokuun lopulta alkaen. Puisto on suosittu ja oiva lähiretkikohde. Alppiruusupuiston moninaisuutta on mahdollista lisätä ostamalla ja istuttamalle sinne ruusu itselle tai lahjaksi.

Lisätietoa Alppiruusupuistosta Raision kaupungin verkkosivuilla.

Kuvat: Armi Laamanen.

Pentti Mirtti, Hannu Salonen, Marjo Salonen, Mirja Alho ja Ilse Leppäranta.

 

Kukan oheen tuleva kyltti.