Syyskokous päätti ensi vuoden jäsenmaksut

Raision Rinkka ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 8.11.2022. Kokouksessa muun muassa vahvistettiin ensi vuoden jäsenmaksut. Vuoden 2023 jäsenmaksuiksi vahvistettiin seuraavat

  • henkilöjäsen 25 euroa
  • nuoriso- ja opiskelijajäsen 12 euroa
  • perhejäsenyys 34 euroa
  • rinnakkaisjäsen 12 euroa
  • yhteisöjäsenyys 35 euroa.

Korotusta ensi vuoden jäsenmaksuihin tuli henkilö-, perhe- ja yhteisöjäsenyyksiin. Korotukset seuraavat Suomen Latu ry:n jäsenmaksujen nousua. Yhdistyksen jäsenmaksuista menee aina osa myös kattojärjestö Suomen Latu ry:lle.

Syyskokous vahvisti myös hallituksen jäsenet. Hallituksessa jatkavat vuoden 2023 loppuun asti viime vuonna valitut Mirja Alho, Ilse Leppäranta, Pentti Mirtti,  Nina Stenlund ja Hannu Salonen (varajäsen). Kaudelle 2023-2024 hallitukseen valittiin Satu Eklund, Pirjo Haapanen, Marjo Salonen ja Alpo Viitaharju (varajäsen). Uutena hallituksen jäseneksi valittiin Sami Toivanen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa viime vuoden 2023 loppuun asti viime vuonna valittu Armi Laamanen.

Syyskokous vahvisti myös vuoden 2023 toimintasuunnitelman ja talousarvion.