Sinustako luontoluotsi? Koulutus alkaa tammikuussa – lähde mukaan luontoon!

Luontoluotsi-logokuva, jossa punainen lippalakki päässään oleva henkilöhahmo kumartuu kalliolla olevan harmaan linnun nokkaa kohti.

Raision Rinkan uusi Luontoluotsi-palvelu on tarkoitettu kaikille heille, joille yksin lähteminen luonnon ja liikunnan pariin tuntuu vaikealta. Luontoluotsin voi tilata kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö itselleen tai pienelle ryhmälle. Perusteeksi riittää, että ei oikein tunne paikkoja, ei tule yksin lähdettyä liikkeelle tai pelkää eksyvänsä luonnossa.

Luontoluotsi on vapaaehtoinen, joka lähtee seuraksi luontoon liikkumaan, asiakkaan ehdoilla ja tahdilla. Luontoluotsi rohkaisee, tukee ja keskustelee luonnosta ja luonnossa liikkumisesta. Luontoluotsit ovat ihmisiä, jotka lähtevät yhdessä ihmettelemään ja ihailemaan luontoa. He eivät välttämättä ole kasvien tai eläinten asiantuntijoita vaan tavallisia kaupunkilaisia, joita luonto kiinnostaa.

Luontoluotsina toimimisesta järjestetään maksuton koulutuskokonaisuus neljänä eri lauantaina. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia Luontoluotsina Raisiossa.

Tervetuloa mukaan luontoluotsitoimintaan!

Koulutuksen ajankohdat ja ilmoittautuminen:

la 14.1. klo 10-14
la 4.2. klo 10-14
la 4.3. klo 10-14
la 25.3. klo 10-14

Koulutus pidetään Raision Olkkarissa (entinen Postin tila), Raisiontori 6, 21200 Raisio (Google Maps -karttalinkki).
Ilmoittautuminen koulutukseen 10.1.2023 mennessä rinkka(at)raisionrinkka.fi.

Kouluttajat:

Niina Heikkilä, opettaja, luonto- ja eräopas
Nina Stenlund, luonto- ja ympäristöneuvoja, Raision Rinkka ry:n perheliikuntavastaava
Armi Laamanen, luonnosta kiinnostunut metsässä samoilija ja Raision Rinkka ry:n puheenjohtaja