Hyvinvointia ulkoilusta

Suomen Latu järjestää Kaarinassa 17.8.24 klo 9-16 Hyvinvointia ulkoilusta -vertaisohjaajakurssin. Kurssi on tarkoitettu noin +65 -vuotiaille ja se antaa valmiudet toimia oman ikäryhmän ulkoilun vertaisohjaajana (tukijana, ulkoilukaverina, innostajana). Kurssin jälkeen voit järjestää vaikka viiden kerran ulkoilukokonaisuuden, jossa kävellään, retkeillään, pelataan, pyöräillään, jumpataan tms. Aiempaa ohjauskokemusta tai erityisiä lajitaitoja ei tarvita vaan ulkoilun sisältö muotoutuu vertaisohjaajan oman osaamisen ympärille. Kurssi on osallistujille maksuton.
Vertaisohjaajakurssille ovat tervetulleita kaikki noin +65 ikäryhmään kuuluvat ulkoilijat, joita toisten kanssa yhdessä ulkoilu ja etenkin vähemmän liikkuvien kannustaminen ulkoiluun kiinnostaa. Kurssilta saat monipuolisia valmiuksia toimia ulkoilun vertaisohjaajana ulkoiluryhmissä.